Huisgerookte Zalm C-Smoked

Wist je dat… wij al sinds 2014 onze zalm in eigen huis roken en dit op beuken- en eikenhout schilfers gedurende 8u. Na 12u in een zachte pekel op basis van grof zeezout wordt de zalm gedroogd en gerookt in onze rookovens. Onze zalm heeft hierdoor een zacht gerookte smaak, is vast van structuur en bevat veel minder zout dan industriële zalm.

Onder het C-Smoked gamma hebben wij ook:

Huisgerookte forelfilets: Zacht gepekeld in een natte pekel met kruiden en specerijen. Vervolgens warmgerookt gedurende 10-15 minuten op laag vuur

Huisgerookte zalmstukken met kruiden (warmgerookt): Zacht gepekeld in een natte pekel met kruiden en specerijen. Vervolgens warmgerookt gedurende 10-15 minuten op laag vuur

Salade van huisgerookte zalm: Salade met Noordzee kabeljauw en huisgerookte zalmsnippers met mayonaise

Gemarineerde zalm met gin en verse tuinkruiden (Zomer): Gemarineerd gedurende 2.5 dagen in heerlijk frisse marinade met verse kruiden

Gravad Lax met rodebiet en peper (Winter): Gravad-Lax (Graved Lax-Begraven zalm) gepekeld gedurende 24u in mix van grof zeezout, bloemsuiker, peper en rode bietenpuree